Povești din Lada Bunicii

Fiecare dintre noi are acasă un obiect decorativ rămas amintire de la bunici, străbunici sau părinți. Poate fi un șervet de masă, un mileu croșetat, un macrame, un covor sau o dantelă veche. Deși ne sunt dragi, rareori le folosim sau le expunem prin casă.

Cum ar fi ca o părticică din această moștenire să dăinuiască și să facă parte din viața noastră de zi cu zi?

Începând cu data de 15 februarie 2016, am lansat campania „Povești din Lada Bunicii” prin care vă invităm să dați o nouă viață dantelelor și cusăturilor moștenite. Mai mult, primiți automat un discount între 30 și 100 de lei la fiecare produs comandat, în funcție de dimensiunea țesăturii pe care ne-o trimiteți.

Cum funcționează?

Am creat deja o colecție ilustrativă cu lenjerii de pat, cuverturi, perne decorative, naproane și fețe de masă, toate lucrate manual, care au elemente decorative din lada bunicii. Dacă aveți acasă dantele și cusături și vă doriți un produs unicat, iată ce trebuie să faceți:

  • Alegi produsul pe care vrei să-l personalizăm, fie el lenjerie de pat, față de pernă, față de masă, sau orice altceva.
  • Descrii țesătura pe care vrei să o personalizăm.
  • Finalizezi comanda.
  • Ne trimiți prin curier materialul pe care vrei să-l folosim pentru crearea noului tău produs.

Înainte de a ne trimite materialul prin poștă sau curier, trimiteți-ne o fotografie cu țesătura la adresa de e-mail: elmastil@artdecor.ro

Adresa de livrare: Bd-ul Tudor Vladimirescu, nr 1 700305 Iași.

regulamentul campaniei

  • Țesăturile foarte vechi, care nu au rezistență, sau aflate într-o stare avansată de deteriorare nu vor fi acceptate, pentru că se pot strica la prima spălare.
  • Din țesăturile care au mici defecte vom folosi doar partea bună a materialului, pentru că noi vrem ca Dvs. să vă bucurați de produsul finit.
  • Reducerea se aplică automat la fiecare produs în parte, atunci când este selectată dimensiunea țesăturii pe care urmează să ne-o trimiteți. Costul final vă va fi comunicat prin e-mail sau telefonic. 
  • Costul cu transportul va intra în sarcina clientului atât pentru a ne trimite țesătura, cât și pentru livrarea produsului final.

descoperă întreaga colecție

Stoc epuizat
450,00 lei
390,00 lei
390,00 lei
840,00 lei