Termeni și condiții

Utilizarea magazinului online www.artdecor.roînseamnă acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Site-ul www.artdecor.roeste proprietatea S.C. Elma Stil S.R.L cu sediul în Iași, str. Culturii nr. 83, bl 572, sc B, et. 4, ap 4, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J22/1499/1922, CUI:RO1975755. Site-ul este înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numărul 0015747 din 25/06/2015.
Întregul conținut al site-ului www.artdecor.ro(imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) este proprietatea S.C. Elma Stil S.R.L. și intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.
Nici un material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea prealabilă a S.C. Elma Stil S.R.L.Toate drepturile sunt rezervate. Dacă pe acest site sesizați o eventuală încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa: elmastil@artdecor.ro.
S.C. Elma Stil S.R.L nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului www.artdecor.ro, dar ia toate măsurile ca datele Dvs. să fie în siguranță.
S.C. Elma Stil S.R.L nu poate fi făcut responsabilă pentru nici o paguba adusă echipamentului dumneavoastră, cauzata de vizitarea sau afișarea site-ului www.artdecor.ro sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini sau fișiere de pe acesta.
Este necesar acordul pentru S.C. Elma Stil S.R.L a lega acest site cu alte site-uri. S.C. Elma Stil S.R.L nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.
Informațiile despre produse, producători și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanenta în stoc a tuturor produselor afișate.
Prețurile produselor www.artdecor.rosunt actualizate la anumite intervale de timp.
Produsele disponibile pe www.artdecor.rosunt preponderant produse realizate la comandă.
S.C. Elma Stil S.R.L își rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă) dacă un anumit produs a fost epuizat.

 

Termeni de confidențialitate

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Elma Stil S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Informațiile solicitate sunt necesare pentru completarea formularului de comandă în vederea confirmării comenzilor și livrării produselor comandate. De asemenea, informațiile privind numele, prenumele și adresa de e-mail sunt folosite de Art Decor pentru a transmite, cu acordul utilizatorului, informări comerciale.

Informațiile oferite în formularul de creare cont și/sau în cel de comandă nu sunt furnizate/dezvăluite unei terțe părți.

Pe site-ul www.artdecor.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale.
S.C. Elma Stil S.R.L nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea contului și parolei sale.

Site-ul www.artdecor.ro este înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul 0015747  din 25/06/2015.

 

Garanția produselor Art Decor

Pentru toate produsele vandute și livrate de către Art Decor beneficiați de garanție conform legislației în vigoare. Fiecare produs Art Decor este însoțit de o etichetă cu informații despre compoziția materialelor, utilizarea și curățarea produselor.

Litigii

Prin accesarea site-ului www.artdecor.ro(vizitarea sau cumpărarea produselor oferite de acesta) și bifarea căsuței „Sunt de acord cu Termenii și Condițiile”, utilizatorul se declară de acord cu “Termenii și conditiile de utilizare” de mai sus.

Orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizator și S.C. Elma Stil S.R.L se va rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care apare o astfel de situație, persoana de contacteste Marieta Amarandei. Adresa de e-mail la care pot fi transmise eventuale nemulțumiri și probleme este conciliere@artdecor.rosau ne puteți contacta la numărul de telefon: 0744 704 445.

Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dispoziții finale

S.C. Elma Stil S.R.L își rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și ale continutului site-ului https://www.artdecor.ro/și a structurii acestuia, fără notificare prealabilă.

S.C. Elma Stil S.R.L nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză.