Caută
Close this search box.

Despre noi

Atelier de manufactură 100% românească

Art Decor, un atelier de manufactură 100% românească, și-a început povestea de succes în 1992 din pasiunea pentru produse personalizate a Marei Amarandei și a Elenei Ciobănașu.

Acestea și-au unit forțele și priceperea pentru a oferi celor care pun suflet în amenajarea casei lor decorațiuni textile de interior care să ofere unicitate locuinței. De aceea, fiecare produs care iese din atelierul Art Decor nu seamănă cu celălalt.

Proiecte unicat, create cu grijă

Printre proiectele ce au amprenta Art Decor se numără Conacul lui Maldar precum și multe altele menționate în articolul despre decorațiuni.

Brodăm pentru casa ta, cu grijă

La început, atelierul producea îmbrăcăminte pentru copii, jucării tricotate și elemente decorative.

Din 1993 realizăm exclusiv decorațiuni de interior: perdele, draperii, covoare de lână, lenjerii de pat, cuverturi, tapiserii și perne decorative.

În primii ani de la înființare, materia primă era achiziționată din România. Cum acum nu se mai găsesc furnizori, țesăturile și lâna folosite sunt importate din Italia, Germania, Polonia, Spania etc.

Un atelier de producție, un magazin în centrul Iașului, un magazin online, 16 angajați, multă muncă și pasiune definesc spiritul echipei noastre, iar produsele ieșite din mâinile colegilor noștri rămân mereu în inima oamenilor.

ani experiență
0 +
clienți mulțumiți
0 +
amenajări unicat
0 +