Cum plătesc?

Cum plătesc?

Plata se poate efectua ramburs, la livrare, sau prin virament bancar (comanda va fi livrată după confirmarea plății de către banca).

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, artdecor.ro foloseste sistemul securizat de plăți online de la PlatiOnline. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. 

Plata în cazul covoarelor Pentru covoarele realizate la comandă se percepe un avans în valoare de 30% din costul total al covorului. În acest caz, covorul Dvs. va fi dat în lucru doar după confirmarea plății avansului. Diferența de preț va fi achitată la livrare. 

Datele necesare operațiunii plăților:

*Beneficiar:S.C. ELMA STIL S.R.L 

*Cod unic inregistrare:RO1975755 

*Nr. Reg. Comertului: J22/1499/1992

*Oraș: Iași

*Cont COD IBAN: RO55BTRL02401202B91410XX

*Banca: Transilvania Iasi