Art Decor, un atelier de manufactură 100% românească, și-a început povestea de succes în 1992 din pasiunea pentru produse personalizate a Marei Amarandei și a Elenei Ciobănașu.

Acestea și-au unit forțele și priceperea pentru a oferi celor care pun suflet în amenajarea casei lor decorațiuni textile de interior care să ofere unicitate locuinței. De aceea, fiecare produs care iese din atelierul Art Decor nu seamănă cu celălalt.

Elena Ciobănașu
interior designer

Mara Amarandei
director

La început, atelierul producea îmbrăcăminte pentru copii, jucării tricotate și elemente decorative.

Din 1993 realizăm exclusiv decorațiuni de interior: perdele, draperii, covoare de lână, lenjerii de pat, cuverturi, tapiserii și perne decorative.

Magazinul Art Decor, situat într-o zonă centrală a orașului Iași, a fost inaugurat în martie 2002. Odată cu evoluția Internetului, am răspuns noilor provocări ale mediului online, iar în 2009 am lansat primul magazin online sub numele www.artin.ro, devenit în prezent www.artdecor.ro.

În prezent, magazinul și-a schimbat locația, pe Bd-ul Tudor Vladimirescu, nr.1, la intersecția Podul de Fier, lângă BRD.

În primii ani de la înființare, materia primă era achiziționată din România. Cum acum nu se mai găsesc furnizori, țesături și lâna folosite sunt importate din Italia, Germania, Polonia, Spania etc. Un atelier de producție, un magazin în centrul Iașului, un magazin online, 16 angajați, multă muncă și pasiune definesc spiritul echipei noastre, iar produsele ieșite din mâinile colegilor noștri rămân mereu în inima oamenilor.