Fețe de masă de Crăciun & alte textile decorative

Încet, încet vremea se răcește, vitrinele se umplu cu decorațiuni de Crăciun și atmosfera sărbătorilor devine din ce în ce mai prezentă în oraș și în casele noastre. Suntem precauți, căutăm din timp cadouri pentru cei dragi, ne îmbogățim colecția de globuri și decorațiuni interioare, stabilim meniul pentru sărbători și facem invitații prietenilor și rudelor. Ce să mai, plănuim totul în cel mai mic detaliu! Nimeni și nimic nu ne poate strica atmosfera sărbătorilor.

Pe lângă mesele îmbelșugate pe care le pregătim și cadrul intim pe care îl creează sărbătoarea Crăciunului, un aspect care ne preocupă foarte mult este aranjarea casei. Fiecare detaliu și ornament este în spiritul Crăciunului. Începând cu decorarea exterioară cu luminițe și continuând cu bradul de Crăciun, coronița de pe ușă, decorațiunile cu reni și Moș Crăciun, coșulețele cu aromă puternică de portocale și scorțișoară și ghirlandele din fiecare cameră, toate elementele se împletesc armonios și ne pun zâmbetul pe chipuri. Toată familia participă la decorarea casei și își pune amprenta asupra fiecărui colțișor.

Fie că alegeți să vă decorați casa cu ornamente handmade sau achiziționați unele din magazinele de profil, toate trebuie să reflecte cât mai bine preferințele Dvs. și să se încadreze în designul locuinței. Anul acesta v-am pregătit câteva decorațiuni textile pentru living sau bucătărie și dormitor.

Naproane vesele

Pentru naproanele de Crăciun, am ales țesături vesele, în culorile Crăciunului și le-am decorat cu un chenar de dantelă fină pentru eleganță. Napronul dreptunghiular alb poate fi așezat peste o față de masă roșie pentru a crea un efect vizual de impact. Mesajele de pe napron rezumă foarte bine despre ce este vorba în sărbătoarea Crăciunului: familie, prieteni, dragoste, mâncare bună, zâmbete, cadouri, colinde și povești.

sursă foto: pinterest.com

Dacă doriți să încercați o aranjare ceva mai modernă pentru masa de Crăciun, renunțați complet la fața de masă și așezați două sau trei naproane roșii, în funcție de cât de lungă este masa. Partea de masă rămasă goală poate fi umplută cu lumânări sau decorațiuni cu crenguțe de brad.

sursă foto: imaginegreatliving.com

Fețe de masă de Crăciun

Pentru că o să aveți mulți invitați de Crăciun și o să întindeți masă mare aveți nevoie de o față de masă pe măsură. Fața de masă cu Moș Crăciun este veselă și va fi apreciată de invitați și îndrăgită de cei mici. Ca să adăugăm puțină culoare tabloului de Crăciun puteți opta pentru un set de șervete în nuanțe de verde, decorate cu scorțișoară și crenguțe de brad.

sursă foto dreapta: imaginegreatliving.com

Fața de masă decorată cu florile specifice Crăciunului este un element textil colorat, de impact. Fața de masă este deja foarte încărcată de modele, așa că puteți completa acest tablou doar cu veselă albă și câteva lumânări sau sfeșnice aurii.

sursă foto dreapta: imaginegreatliving.com

Dormitorul fericit

Fii fericit pentru acest moment. Așa ar trebui să fie toată viața ta!” este mesajul care vă întâmpină în fiecare dimineață din perioada sărbătorilor. Trebuie doar să vă treziți cu zâmbetul pe buze și toată ziua veți radia de fericire. Am creat pentru Dvs. o lenjerie de pat de Crăciun, din bumbac 100%, în culorile specifice. Nu am renunțat la volănașele vesele și la dantela elegantă. Este un cadou perfect pentru Crăciun, dar știm că o să vă placă atât de mult încât o s-o păstrați pentru Dvs.

Decorațiune surpriză

Anul acesta ne-am gândit să încercăm ceva nou și am creat o coroniță pentru ușă. Nu ne-am îndepărtat de domeniul nostru: decorațiunile textile. Am decorat această coroniță cu pânză de sac, flori din material și dantelă, am adăugat globuri și conuri de brad și am obținut o coroniță de efect. Se potrivește atât într-o amenajare rustică, dar și cu una modernă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.