Îmbracă-ți casa cu emoție din magazinul Art Decor Iași

Cei care trec pe strada 14 Decembrie 1989 nu au cum să nu observe vitrina magazinului Art Decor: mereu aranjată în ton cu anotimpul. Dacă vă opriți pentru câteva secunde să o priviți, un plăcut sentiment de familiaritate vă va cuprinde. În linii mari, aceasta este misiunea mâinilor pricepute de la Art Decor: să adauge locuinței dumneavoastră tușa definitorie, și anume sentimentul inedit de acasă.

Există multe motive pentru care să ne treceți pragul. Dacă vreți să dați o nouă înfățișare canapelelor, aici găsiți materiale textile pentru tapiserii într-o multitudine de texturi, culori și imprimeuri. Dacă vreți doar să înveseliți atmosfera din living, găsiți în magazin materiale textile cu imprimeuri ochioase pentru pernuțe decorative. O tușă de culoare și stil pentru dormitor sau living adăugați schimbând draperia veche cu una cu flori colorate. Pentru regele dormitorului găsiți lenjerii de pat din bumbac 100%, cu dantele elegante. Și dacă vă doriți o perdea elegantă sau modernă, albă sau colorată, simplă sau cu model, tot aici o veți găsi.

Ca să nu stricăm plăcerea decorării unei locuințe, vă invităm să descoperiți singuri și celelalte motive pentru care merită să ne treceți pragul. Mereu veți fi întâmpinați în magazin cu prietenie, cu informații și sfaturi legate de materiale, și, cel mai important, cu profesionalism și consiliere pentru a face cele mai bune alegeri.

Ca să vă stârnim și mai mult dorința de a face mici schimbări în casă, ne-am gândit să împărtășim cu Dvs. câteva dintre mostrarele noastre cu materiale textile și câțiva furnizori. Atenție! Urmează imagini care vă vor face să dați fuga în magazinul Art Decor.

Via Roma, 60, brand italian de textile pentru casă, este inspirat din conceptul de perfecționism. De la textile pentru dormitor la cele pentru bucătărie, draperii și tapiserii pentru mobilă, toate materialele sunt o reprezentare inedită a unui stil de viață modern. Fiecare colecție de țesături a acestui brand este creată pentru cei care doresc să-și însuflețească locuința, să aducă o inovație în imaginea spațiului intim al casei sau să experimenteze trenduri și stiluri noi. Pe scurt, Via Roma, 60 poate fi caracterizat prin: calitate superioară, imprimeuri moderne și atenție la detalii.

Any Comtrans

Linea Oro și Comersan

Loneta și Textium

Câteva dintre țesături le avem în stoc și timpul de manufacturare al produsului final este mai scurt. Toate celelalte țesături din mostrare se aduc la comanda clientului.

Fiecare lenjerie de pat este ambalată într-o cutie simplă, dar elegantă, ce poartă identitatea Art Decor.

Sisteme de prindere pentru perdelele de bucătărie sau din camere.

Dacă tot se apropie Crăciunul, în magazin găsiți țesături specifice acestei sărbători, pentru fețe de masă și naproane.

Perdele simple sau cu imprimeuri

Imprimeuri potrivite pentru bucătărie:

Cel mai nou catalog al nostru este pline de culoare, de imprimeuri exotice și tușe de pensulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.