Lenjerii de pat pentru copii de toate vârstele

Amenajarea dormitorului pentru copii este unul dintre cele mai frumoase momente pentru viitorii părinți. De la cromatică la mobilier și decorațiuni, părinții decorează diferit camera unei fete față de camera unui băiat. Pentru băieți, de obicei se aleg nuanțe de verde sau albastru, iar personajele care înveselesc camera sunt unele specifice, supereroi sau mașinuțe. Pentru fete, părinții aleg tonuri de roz sau galben și decorează pereții cu prințese din desenele animate. După ce toate aceste detalii au fost puse la punct, tot ce mai lipsește sunt câteva lenjerii de pat pentru copii.

1. Lenjerii de pat pentru copii de 0- 3 ani

În primii ani de viață ai copiilor, rutina de seară este foarte importantă pentru ca aceștia să aibă un somn cât mai liniștit. Baia, masajul cu ulei de bebeluș și câteva momente petrecute alături de mamă sunt de ajuns pentru ca acesta să doarmă câteva ore bune. Mai există un aspect de care nu toți părinții țin cont: confortul oferit în timpul somnului. Este foarte important să alegeți o saltea specială, din spumă, fără arcuri, care se potrivește greutății bebelușului. Mai mult, pentru că pielea bebelușilor este mult mai sensibilă decât cea a adulților trebuie să acordați o atenție deosebită materialelor cu care aceasta intră în contact.

Lenjeria de pat nu poate fi confecționată din alt material decât din bumbac 100%. Și pentru că este vorba despre copii, desenele viu colorate nu pot lipsi nici de pe lenjerie. Pentru băieței alegeți lenjeria de pat pentru copii Momo bleu, iar pentru fetițe lenjeria de pat pentru copii Momo roz. Chiar dacă bebelușul nu pare să fie interesat de culoarea și modelul lenjeriei de pat, influența mediului înconjurător este importantă. O lenjerie de pat cu model viu colorat conturează un cadru vesel al cărui impact se va reflecta în adultul de mai târziu.

2. Lenjerii de pat pentru copii între 3 și 10 ani

După vârsta de 3 ani, patul pentru bebeluși este deja prea mic și acesta este înlocuit cu un pat mai mare, pentru copii. În această perioadă copiii trec prin multe schimbări, încep să-și contureze personalitatea și propriile dorințe. Un lucru este cert însă: calitatea somnului trebuie să rămână aceeași. Ce-și poate dori cel mai mult o fetiță dacă nu să fie o prințesă exact ca în poveștile pe care i le citește mama? Și pentru că o prințesă nu poate să doarmă decât înconjurată de roz, lenjeria de pat pentru copii alb cu roz este ideală pentru ea. Lenjeria poate fi personalizată cu numele prințesei dumneavoastră, lucru ce o va încânta pe micuță.

Băiețeii se visează explorând spațiul sau luptându-se cu forțele răului. Lenjeria de pat pentru copii bleu este ideală pentru micii exploratori ai spațiului. De altfel, numele lor brodat pe lenjerie le oferă un motiv de bucurie în plus.

3. Lenjerii de pat pentru copii de 10- 15 ani

Decorul camerei se schimbă, iar copiii încep să acorde și mai multă importanță aspectului camerei lor. Nu mai acceptă orice propunere de la părinți și își aleg singuri hainele și obiectele decorative din cameră. Totuși, confortul din timpul somnului trebuie să fie constant. Dacă băiatul dumneavoastră este  pasionat de mașini și activitatea lui preferată este să demonteze mașinuțele de jucărie pentru a le monta apoi la loc, lenjeria de pat verde cu motociclete se potrivește perfect în camera lui.

Fetele sensibile, care își dezvoltă încet încet simțul estetic sigur vor aprecia lenjeria de pat pentru copii cu pisică roșie. Florile gingașe și broderia fină sunt pe placul oricărei fete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.