Cadouri pentru nuntă memorabile

Sezonul nunților este în toi. La câte nunți importante trebuie să participați vara aceasta? Una dintre cele mai grele decizii pe care trebuie să o luați când vine vorba despre participarea la o nuntă, pe lângă alegerea ținutei, este cadoul pentru miri. Dacă până acum ați ales un cadou obișnuit de nuntă, seturi de veselă, electrocasnice, accesorii pentru bucătărie sau seturi de pahare, îți propunem tot un cadou clasic, dar personalizat pentru proaspeții însurăței. Ce ziceți de o lenjerie de pat cu monograma mirilor? Am selectat lenjeriile de pat cele mai potrivite care se încadrează perfect în categoria cadouri pentru nuntă.

cadouri pentru nuntă

Lenjeriile de pat de la Art Decor oferă garanția confortului absolut! Toate lenjeriile sunt realizate din materiale naturale, 100% bumbac de calitate superioară, atent țesute. Detaliile de excepție, broderiile și dantelele, oferă personalitate și eleganță lenjeriilor. Plăcute la atingere, rezistente și ușor de întreținut, lenjeriile de pat constituie cadoul ideal pentru o nouă familie. Mai mult, lenjeriile sunt gata ambalate într-o cutie elegantă!

Nu știți ce model să alegeți? Poate vă ajută sfaturile de mai jos.

  1. Lenjerii de pat pentru romantici

Romanticii incurabili, optimiști și visători văd viața în roz. Ce lenjerie ar putea fi mai potrivită pentru ei dacă nu chiar o lenjerie roz? Combinația delicată alb-roz și broderiile elegante creează cadrul perfect pentru romantici. Un imprimeu jucăuș, cu buline, este exact ce le trebuie.

cadouri pentru nuntă

Și, dacă tot vorbim de un eveniment plin de iubire pentru cei doi miri, un cadou potrivit ar fi o lenjerie de pat cu inimioare roșii.

cadouri pentru nuntă

  1. Cuplul nonconformist

Nonconformiștii vor alege mereu culoarea și detaliile extravagante. Pentru un cuplu căruia îi place să iasă mereu din tipare, alegeți o lenjerie verde cu design inspirat din sigiliile regale. Combinația dintre verdele puternic și ornamentele realizate manual se pliază perfect cu personalitatea puternică a noii familii. Lenjeria va deveni rapid punctul de atracție al dormitorului. Mai mult, cuplul va trăi momente speciale într-un cadru regesc.

cadouri pentru nuntă

Și pentru că vorbeam de detalii extravagante, lenjeria cu dantelă și margine gotică cu siguranță va fi pe placul lor!

cadouri pentru nuntă

  1. Cadouri pentru nuntă neutre

Când vorbim despre neutru, ne referim la culori neutre, ideale pentru persoanele care apreciază eleganța izvorâtă din simplitate. O lenjerie crem sau bej, cu dantelă și detalii decorative atent lucrate constituie cadoul de nuntă ideal pentru un cuplu care își dedică viața artei frumosului.

cadouri pentru nuntă

O lenjerie de pat de lux cu broderie spartă poate transforma dormitorul acestora într-un muzeu dedicat confortului estetic. Cuplurile elegante pot fi ușor cucerite cu o broderie rafinată și o dantelă deosebită.

cadouri pentru nuntă

  1. Clasicul alb

Albul, culoarea purității și a curățeniei este cea mai comună culoare pentru lenjerii. Mai mult, este culoarea preferată a verii datorită senzației de prospețime pe care o oferă. Lenjeriile de la Art Decor nu sunt doar albe. Albul clasic este scos din anonimat cu volănașe, dantele și detalii brodate. Lenjeriile clasice sunt pe placul cuplurilor care doresc să păstreze tradițiile românești, interesate de contopirea modernului cu tradiționalul. Eleganța unei lenjerii de pat clasice, albe, cu broderii fine se încadrează perfect în categoria cadouri pentru nuntă. Ați găsit exact ceea ce căutați!

cadouri pentru nuntă

Orice model de lenjerie poate fi personalizat cu inițialele mirilor. Nu ezitați să ne contactați!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.