Design interior online- textile decorative pentru casă

Ceea ce numim acasă are o însemnătate diferită pentru fiecare dintre noi. Acasă poate însemna bucuria de a lua masa împreună sau poate însemna momentul mult așteptat de relaxare după o zi lungă și obositoare. Câte familii, atâtea obiceiuri. Dar toate familiile împărtășesc un gând comun când vine vorba de acasă: este locul care poartă în totalitate semnătura personală a familiei. Fiecare detaliu din casă conferă personalitate și are o valoare deosebită. Formele și culorile nu sunt întâmplătoare, ele ne întâmpină de fiecare dată când intrăm în casă. Texturile și mirosurile ne învăluie simțurile din momentul în care deschidem ușa. Fiecare familie investește timp și bani pentru a atinge perfecțiunea. Perfecțiunea este acasă. Cu un design interior online veți atinge perfecțiunea rapid și fără efort.

design interior online

Chiar dacă este vorba despre un cuplu tânăr, care își amenajează prima locuință sau de o familie, care a devenit prea numeroasă pentru vechiul apartament de două camere, toate eforturile pentru personalizarea locuinței se termină cu designul interior. Încet, încet ideile prind viață și își face apariția aerul familiar. Vom dedica ultimul pas din designul interior materialelor textile decorative. Petrecem ore în șir în magazinele de profil pentru a alege materiale de calitate, țesăturile preferate și imprimeurile care ne fac să zâmbim. Pentru că timpul este important pentru orice familie, scăpați de alergătura prin magazine și optați pentru un design interior online.

design interior online

Dacă ați ajuns deja la acest ultim pas, noi v-am făcut o listă cu toate elementele decorative textile de care aveți nevoie pentru fiecare cameră. Și, nu uitați, tot ce aveți nevoie este la doar un click distanță!

Design interior online pentru dormitor

Oaza dumneavoastră de relaxare și confort, are nevoie de o atenție specială. Mobila a fost aranjată, acum adăugăm detaliile. Începem cu o galerie dublă, pentru perdea și draperie. Alegeți o perdea cu dantelă sau broderie lucrată manual pentru un plus de eleganță. Pentru un somn lung în weekend, draperiile nu trebuie să lipsească. O draperie în două părți, din material opac este alegerea ideală.

design interior online

Patul, regele dormitorului, trebuie înveșmântat cu o lenjerie de pat din bumbac natural, pentru un somn liniștit. Adăugăm două sau patru perne confortabile și o plapumă călduroasă. Cireașa de pe tort, cuvertura și pernuțele decorative de pe pat le asortăm cu draperia. Poate și un covor pufos care să ne răsfețe tălpile dimineața? Dormitorul este gata.

design interior online

Pentru camera copiilor, alegeți o perdea cu broderii simpatice și o lenjerie de pat cu elemente decorative speciale pentru copii.

design interior online

Camera de zi

Cele trei zone ale livingului, holul de la intrare, locul de luat masa și spațiul de relaxare trebuie valorificate la maxim. Livingul este locul în care se adună toată familia și spațiul în care vă primiți musafirii. Ținând cont de cromatica generală a livingului, și aici avem nevoie de perdea și draperie. Alegeți o perdea ușor transparentă pentru ca razele soarelui să învăluiască tot livingul. Pentru o după amiază de film în familie, aveți nevoie de o draperie care să creeze atmosfera de cinema.

design interior online

Completați ambianța camerei cu pernuțe decorative asortate cu tapiseria canapelei. O pernuță decorativă pentru cuier va face o primă impresie deosebită invitaților.

design interior online

Bucătăria

În bucătărie, locul magic al gospodinelor, este nevoie de multă lumină. Cea mai bună alegere pentru fereastra de bucătărie este o perdea romană cu broderie decorativă. Ori de câte ori aveți nevoie de lumină, perdeaua romană poate fi ridicată cu ușurință.

design interior online

Simplu, nu? Dacă știți deja cum va arăta casa visurilor dumneavoastră, tot ce aveți nevoie este un design interior online!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.