Nou: Prima mea amenajare interioară cu decorațiuni textile

Vă gândiți să vă mutați într-o locuință nouă sau pur și simplu doriți să vă reamenajați interiorul casei? Nimic mai simplu! Acum vă puteți face propria amenajare interioară exclusiv online.

amenajare interioară
Amenajare interioară- living & hol

Stilul designului interior ales de fiecare dintre noi ne definește personalitatea și ne transformă locuința în ceea ce ne place să numim acasă. Fiecare dintre noi alege culori, mobilă, covoare care să se îmbine armonios și să contureze un design personalizat. Cine nu-și dorește să întâlnească un aer familiar de fiecare dată când deschide ușa locuinței? Să descopere toate acele detalii care fac diferența dintre acasă și o altă locuință? Una dintre cele mai plăcute senzatii o cunoaștem atunci când ajungem acasă după o călătorie lungă și ne învăluie o senzație plăcută de relaxare. Nicăieri nu-i mai bine ca acasă!

amenajare interioară
Amenajare interioară- dormitor

Pentru că detaliile fac diferența, ArtDecor vă ajută să puneți cap la cap toate acele detalii care vă conturează stilul. Poate nu v-ați gândit niciodată că o simplă perdea sau o cuvertură de pat pot schimba total aspectul unei camere. Dar noi ne-am gândit la aceste aspecte și, cu o experiență de peste 20 de ani, dorim să oferim clienților o amenajare textilă personalizată cu produse lucrate cu grijă, care să le răsfețe simțurile.

amenajare interioara
Amenajare interioară- living

Care este camera din casă în care vă simțiți cel mai bine? Bucătăria, livingul sau dormitorul? Transformați fiecare cameră în camera dumneavoastră preferată. Redecorați una dintre camere sau, de ce nu, toate. Adăugați textură și plus de culoare casei dvs. alegând dintr-o multitudine de materiale de calitate și o largă gamă cromatică. Și nu uitați: nu veți fi singuri în această călătorie de amenajare interioară. Echipa noastră de designeri vă va oferi consiliere gratuită și vă va ajuta să alegeți soluții adaptate spațiului apartamentului sau camerei pe care doriți să o reamenajați.

amenajare interioară
Amenajare interioară- culori stor roman pentru bucătărie

V-ați gândit că o amenajare textilă personalizată poate fi atât de ușor de obținut?  În doar 4 pași!

  1. În primul rând trebuie să facem cunoștință cu casa dumneavoastră. Trimiteți-ne planul casei, câteva fotografii din camerele pe care doriți să le redecorați.
  2. Noi vom propune soluții și împreună vom alege țesăturile, culorile și stilul care să se potrivească cel mai bine locuinței. Tot noi vă vom ajuta să luați corect măsurile.
  3. După ce am stabilit exact cum vreți să arate totul,  echipa noastră de profesioniști va lucra cu atenție la detalii fiecare element textil.
  4. La sfârșit veți primi pachetul cu toate elementele decorative pe care vi le-ați dorit. Mai mult, dacă nu vă descurcați cu montarea galeriilor, a perdelelor și a draperiilor vă vom ajuta noi.
amenajare interioara
Amenajare interioară- culori țesături pentru pernuțe

Nicicând decorarea apartamentului nu a fost mai simplă! Suntem aici să aducem la viață idei și concepte de design interior. V-am convins? Pentru și mai multe detalii legate de amenajarea interioară a locuinței dumneavoastră vă așteptăm pe pagina Prima mea amenajare interioară.

Inspirația vine din culoare. Consultați catalogul nostru cu țesături și descoperiți culori și texturi care vă vor răsfăța simțurile.

amenajare interioară
Amenajare interioară- colecție țesături dormitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.