Fidelia Casa și Art Decor vă spun “Bun venit acasă!”

unnamed-1

Art Decor, magazinul dumneavoastră preferat de decorațiuni textile de interior, propune o ofertă specială pentru ieșeni. Dacă sunteți clientul firmei de imobiliare Fidelia Casa, vă așteptăm să profitați de reduceri între 5- 15% la toate articolele noastre. O locuință nouă nu este “acasă” până nu îi este conturat stilul specific. Vă propunem să creați un stil unic cu ajutorul produselor textile de la Art Decor.

Dupa ce ați găsit locuința perfectă cu ajutorul companiei Fidelia Casa, începeți decorarea casei cu produsele Art Decor. Vă oferim o varietate largă de covoare, lenjerii și cuverturi pentru pat, draperii și perdele sau fețe de masă. Aici veți găsi produse fabricate în România, cu garanție 100%.

Un ultim element al unei camere, pentru ca aceasta să fie perfectă, este covorul. Vă recomandăm să alegeți un covor natural, manufacturat din 100% lână. De ce trebuie să cumpărați covorul de la noi? Pentru că puteți să vă alegeți dimensiunile covorului, înălțimea firului de lână și culorile modelului de pe covor. Nu v-am convins? Cu siguranță covorul cu imprimeu de tip patchwork vă va convinge. Alegeți culori tari pentru un stil îndrăzneț sau culori neutre pentru eleganță.

Un prânz la care se adună toată familia pentru a servi bunătățile pe care le-ați preparat este un moment special pentru fiecare dintre noi. Arta decorării mesei pleacă de la un element foarte important, fața de masă. La Art Decor găsiți fața de masă galbenă cu buline. Cu accente retro, confecționată din bumbac de calitate, fața de masă vă surprinde cu un detaliu elegant: broderia lucrată manual. Plecând de la acest element, adăugați toate accesoriile necesare pentru a readuce la viață stilul anilor ‘60.

Reducerea este valabilă doar pentru clienții Fidelia Casa recomandați. Dacă sunteți client Fidelia Casa, contactați-ne pentru a afla dacă beneficiați de această ofertă.

+4 0744 704 445

+4 0743 008 895

+4 0232 215 570

elmastil@artdecor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.