Ai fost invitat la o nuntă, dar nu poți merge? Iată ce trebuie să faci

Sezonul nunților este în toi. Fie că e vorba despre un coleg de birou, fie că e vorba de un prieten apropiat, trebuie să spui prezent la acest eveniment important din viața mirilor. Dar ce facem atunci când – din diverse motive – nu putem participa la o nuntă? Există două situații.

 

Situația 1: Ești coleg cu viitorii miri

 

Colegul de birou a decis să-și pună pirostriile și te-a invitat la nuntă, dar nu poți merge. Ideal ar fi să discuți și cu alți colegi și, dacă sunteți mai mulți în această situație, ar fi ok să strângeți bani împreună pentru a-i cumpăra un cadou. În cazul în care nu vă cunoașteți foarte bine, întreabă-l/întreab-o dacă și-ar dori ceva anume. E mult mai bine să întrebi decât să o dai în bară cu cadoul.

 

Dacă, touși, aveți o relație apropiată și v-ați gândit să-i luați un cadou, iată câteva idei:

  • Ceva drăguț de care să se bucure amândoi și de care să-și amintească cu drag. E simplu. Poți face puțin research pe pagina lor de Facebook pentru a vedea ce preferințe au sau poți apela la memoria și amintirile pe care le aveți împreună. Posibilă să fi avut o discuție la birou despre ce vor face după nuntă sau ce și-ar mai cumpăra pentru casă. Tablouri, decorațiuni, rame foto cu mesaje amuzante și lista poate continua.
  • Ceva personalizat. Dacă aveți un buget mai mare, le puteți face un cadou personalizat cu inițialele numelor lor. De exemplu, la Art Decor, realizăm lenjerii de pat din bumbac personalizate, cu monogramă. Clienții noștri mărturisesc faptul că de fiecare dată când au oferit un astfel de cadou mirii au fost încântați.
  • O lenjerie de pat, perne decorative sau seturi de pat (cuverturi + perne decorative) sunt decorațiuni textile reprezintă o alegere foarte inspirată, dar în acest caz trebuie să fii sigur că știi care sunt gusturile mirilor.

Oferă un cadou memorabil!

Situația 2: Ești prieten sau o rudă apropiată cu mirii

 

Poți stabili o întâlnire cu mirii înainte de nuntă pentru a le oferi un mic cadou. Este ocazia perfectă să socializați și să schimbați impresii despre evenimentul lor. Totodată, te poți revanșa pentru faptul că nu participi la nuntă. În acest caz, poți oferi un cadou constând în bani sau chiar le poți cumpăra ceva prietenilor tăi. O altă opțiune ar fi să le oferi un voucher cadou care să le permită să-și cumpere ei ce au nevoie pentru casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.