Cele mai populare lenjerii de pat

V-ați întrebat vreodată de ce la hotel dormim mai bine ca acasă? Lucrul acesta nu se întâmplă doar în vacanțe, când relaxarea pune stăpânire pe noi și ne ajută să avem un somn mai odihnitor, ci și în delegații și călătorii legate de muncă. Răspunsul este simplu: lenjeriile de pat din hotelurile care își tratează cu atenție oaspeții sunt de o calitate foarte bună, învăluindu-ne în materiale fine și parfumate plăcut. Concentrarea pe calitate este necesară pentru că lenjeriile de pat din hoteluri sunt spălate de sute de ori anual și trebuie să facă față tuturor acestor agresiuni fără să-și piardă forma, culoarea și finețea.

Când ați schimbat ultima oară lenjeria de pat? Uzura și aerul învechit ne pot face să dormim mai prost, așa că reînnoirea colecțiilor de lenjerii de pat din casa noastră trebuie făcută cu regularitate. Până la urmă, patul este ultimul lucru pe care îl vedem seara și primul pe care îl vedem dimineața, așa încât trebuie să ne asigurăm că este o adevărată oază de relaxare.

Lenjeriile de pat durabile și rafinate sunt mereu la modă. Accentele cusute sau brodate de mână transformă așternuturile în adevărate opere de artă, iar culorile neutre le fac potrivite pentru dormitorul matrimonial, elemente feminine îmbinându-se cu succes cu cele mai sobre.

De altfel, cele ce urmează sunt preferatele clienților noștri, ceea ce arată atenția românilor pentru obiecte home&deco de calitate:

lenjerie-de-pat-6piese-bumbac

Lenjerie de pat simplă, din percal (bumbac 100%), cu un coș cu flori brodate și dantelă pe margine ce aduce un spirit primăvăratic în orice cămin.

lenjerie-de-pat-bumbac-percal

Lenjerie de pat din percal (bumbac 100%) demnă de o casă regală, cu medalion baroc și broderie manuală.

lenjerie-de-pat-brodata-manual-cu-maci1_custom__1

Lenjerie de pat cu broderie manuală cu maci ce poate fi personalizată după preferințele clientului.

lenjerie_de_pat_percal_ocru_bej_1

Lenjerie de pat din percal în culori calde, rafinată de broderia și dantela folosite în manufactura sa.

lenjerie-de-pat-cu-dantela-art70

Lenjerie de pat din bumbac 100% (inclusiv dantela), prespălat, ecologic, care vă asigură cel mai odihnitor somn.

 

La Art Decor găsiți lenjerii de pat pentru paturi duble, single, pentru  paturile celor mici. Toate seturile pot fi adaptate după nevoile (dimensiuni) și preferințele (model, dispunerea și suprafața broderiilor) dumneavoastră.

 

2 thoughts on “Cele mai populare lenjerii de pat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.