Cum puteți comanda online covoare de lână

Acordați multă atenție casei dumneavoastră pentru că este locul unde vă simțiți cel mai comod și în siguranță. Orice obiect de mobilier, de amenajare sau de decor trebuie să fie ales având acest principiu în minte: acasă este oaza mea de relaxare și locul unde îmi petrec cel mai mult timp.

Covoarele nu fac excepție – alegeți materiale naturale, mizați pe manufactură și nu pe producerea lor industrială și vă veți bucura ani la rândul de podele pe care ți-e mai mare dragul să calci.

_MG_3388

Covoarele Art Decor sunt din lână 100%, izolând termic și fonic spațiul unde sunt amplasate. Lâna este un material natural și durabil, iar Art Decor alege doar fire atent prelucrate, așa încât covoarele rezistă la trafic intens și nu se uzează. Un beneficiu pentru sănătatea dumneavoastră este și faptul că lâna este hipoalergenică și non-toxică.

Cum puteți să vă asigurați că preferințele dumneavoastră sunt respectate întru totul? Aveți de făcut câțiva pași simpli:

  1. Alegeți modelul de covor preferat.
  2. Selectați dimensiunile pe care le doriți – prețul se va actualiza pe loc în funcție de dimensiunile alese.
  3. Optați pentru lungimea firului de lână pe care o considerați cea mai potrivită.
  4. Consultați catalogul cu mostre de lână și alegeți mostrele pe care doriți să vi le trimitem (specificați codurile, cu virgulă între ele) pentru a lua o decizie informată.

Un consilier Art Decor vă va contacta pentru a stabili detaliile comenzii. De exemplu, înainte de începerea lucrării, pentru fiecare covor veți primi, alături de mostre, o schiță 1:10, precum și un șablon 1:1 pentru a vedea cum sunt dispuse culorile și eventualele modele ale covorului.

mostre lana colaj

După ce mostrele ajung la dumneavoastră prin poștă sau curier și vă decideți ce culori preferați, veți putea confirma comanda finală. Mai apoi nu trebuie decât să așteptați livrarea covoarelor și să vă bucurați de calitatea acestora ani la rând.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.