Campanie Art Decor: Povești din Lada Bunicii

Amintirile de la bunici nu pot fi egalate: verile călduroase petrecute pe sub nuci sau umbrarele din viță de vie, iernile care ne țineau când afară, construind oameni de zăpadă, când zgribuliți la gura sobei, toate năzbâtiile noastre se petreceau sub ochii îngăduitori ai bunicii.

 

Pe lângă amintirile din suflet, multe dintre bunicile noastre ne-au lăsat și altă zestre: obiecte tricotate, cusute sau brodate de ele cu toată dragostea. Unele s-au degradat, iar altele pur și simplu nu se potrivesc în casele noastre moderne așa cum au fost făcute acum zeci de ani. Cu toate acestea, nu ne îndurăm să le ținem pe fundul vreunui sertar când ne-ar putea înfrumuseța casele și umple inimile de bucurie în fiecare zi.

 

Mileuri, broderii, goblenuri sau împletituri sofisticate – le puteți include pe toate în lenjerii de pat, perne decorative, fețe de masă și naproane, perdele sau cuverturi. Poveștile din lada bunicii revin la viață cu ajutorul Art Decor, care vă oferă șansa să vă personalizați obiectele preferate din casă folosind obiectele din lada bunicii sau fragmente din aceste bijuterii vintage.

 

Cum trebuie să procedați? Alegeți un produs pe care vreți să îl personalizăm, introduceți dimensiunile țesăturii pe care doriți s-o includeți, iar după finalizarea comenzii, ne trimiteți materialul din lada bunicii.

Povesti din Lada Bunicii

Ce câștigați, pe lângă amintiri de neprețuit?

 

O reducere între 30 și 100 de lei pentru produsul ales, fie el lenjerie de pat, pernă decorativă, față de masă sau napron, în funcție de dimensiunea obiectului pe care îl trimiteți.

 

Consultanții noștri vă stau la dispoziție cu privire la aranjarea dantelei sau cusăturii trimise în cadrul produsului. Dacă dimensiunea o permite, puteți să includeți fragmente mai mici în părți diferite ale unui set de lenjerie de pat, acestea funcționând ca adevărate madlene ale lui Proust: de fiecare dată când le veți vedea veți retrăi momentele minunate ale copilăriei petrecute la bunici.

 

Musafirii vor aprecia și ei delicatețea și încărcătura emoțională a acestor obiecte personalizate, acestea fiind pretextul perfect pentru a porni conversații pline de nostalgie. Cui nu i-ar plăcea să includă obiecte făcute cu multă dragoste în viața de zi cu zi, unde majoritatea lucrurilor care ne înconjoară sunt făcute pe bandă, într-o fabrică?

Campanie Povesti din Lada Bunicii

După ce comanda este livrată, puteți să faceți un pas în plus și să scoateți la iveală și alte obiecte primite cadou de la bunici sau cumpărate din magazinele de antichități: puteți amenaja o cameră încât să-i dați un aer vintage sau puteți da o petrecere tematică unde să readuceți la viață rețete boierești sau rustice din alte timpuri.

 

Campania începe pe 15 februarie 2016, așa că puteți scoate zestrea de la păstrare și intrați pe site-ul nostru la categoria “Povești din lada bunicii”.

Datorită calității textilelor Art Decor, puteți să considerați campania “Povești din lada bunicii” o investiție în viitor: veți putea lăsa moștenire la rândul dumneavoastră obiectele personalizate.

 

Dacă nu vă gândiți așa departe, puteți face pur și simplu un cadou special cuiva din familie la o cununie civilă sau la aniversarea căsătoriei. Astfel de gesturi pline de considerație vor fi întotdeauna apreciate, iar dumneavoastră vă veți simți împlinit că nu lăsați tradițiile speciale să se piardă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.