Idei de cadouri unicat de la Art Decor

Anul acesta de sărbători vă propunem un experiment: să renunțați la cadourile clasice, cumpărate din magazine și să vă îndreptați atenția către cadourile de tip unicat. La Art Decor, acest lucru ține de identitatea noastră, deoarece ne place să vă răfățăm cu obiecte lucrate manual, cu atenție deosebită la detalii, acest lucru fiind un specific al tuturor produselor noastre.

Lenjerie de pat – deși poate părea cel mai banal cadou, pe care îl poți primi sau oferi la orice eveniment, propunerea noastră este una inedită. O lenjerie de pat crem, cu medalion baroc și inserție de dantelă verde, o combinație care inspiră mult rafinament și eleganță. Lenjeria este din percal, bumbac 100%, ceea ce o face să dăinuiască ani la rând. Pentru că întotdeauna ne place să fim atenți la detalii, fețele de pernă mici și cearșaful de pilotă au inserție de dantelă.

lenjerie-de-pat-bumbac-dantela-art71

Pernuțe decorative – dau culoare și unicitate în orice casă, iar dacă sunt alese cu atenție, pot întregi sau crea o anume atmosferă. Pentru cei care țin la decorațiunile de sărbători, propunerea noastră este una dintre pernuțele decorative cusute cu coroniță, sau modele cu medalion ce suprind brazi sau Moș Crăciun. Pentru persoanele care vor ceva deosebit de sărbători, dar care să nu fie neapărat tematic, există și posibilitatea cumpărării unor pernuțe decorative imprimate cu mai multe modele. Una dintre cele mai atractive și cu un design original Art Decor este pernuța decorativă cu imprimeu de bufnițe, colorată într-un mod atrăgător, cu șnur decorativ, care animă atmosfera din living.

artdecro-fata-de-perna-craciun-per06 perna-decorativa-art76

Covor de lână- în casele care au pardoseala de lemn fin, lăcuit cu atenție și de un maroniu plăcut, o pată de culoare poate fi adusă de covorul de lână unicat cu bordură brodată. Ideal pentru sufrageriile spațioase, unde piesele de mobilier sunt discrete și nu atrag în principal atenția, modelul reflectă dibăcia specifică atelierului de decorațiuni interioare Art Decor. Bordura dantelată a acestuia îl transformă în centrul de atenție al oricărei camere, de aceea este indicat să nu fie acoperit cu mobilă.

covor_unicat_cu_bordura

Cuverturi de pat- dacă lenjeriile de pat pot fi păstrate de obicei în intimitatea celor care le folosesc, Art Decor vă oferă ideea unui cadou aparte. Cuverturile de pat cu diferite modele dau eleganță oricărui pat dublu, transformând orice dormitor într-un living elegant. Spre exemplu, setul de cuvertură de lux și trei pernuțe din pluș de culoarea muștarului sunt dedicate în special celor care apreciază finețea plușului, dar și aspectul luxos. Cuvertura matlasată și quiltuită este lucrată manual, după aceleași standarde înalte promovate de Art Decor, are cusături rafinate în partea inferioară. Aspectul elegant este preluat și de pernuțele de pluș, care au broderie și franjuri, întreg setul fiind unul care îmbie la relaxare și odihnă.

cuvertura_de_pat_de_lux3_2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.