Atmosfera Crăciunului, adusă mai aproape de Artdecor

Artdecor vă răsfață și anul acesta cu produse lucrate manual și cu detalii atent selectate care vă vor lumina Crăciunul și Anul Nou. Adesea, soluția cea mai simplă și elegantă pentru a marca sărbătorile este să punem accentul pe detalii. De aceea, Artdecor v-a pregătit pentru anul acesta două game de produse imprimate sugestiv pentru a vă aduce în casă spiritul sărbătorilor și pentru ca familia și prietenii invitați de sărbători să se simtă minunat.

Și pentru că știm cât de importante sunt pregătirile din timp pentru Crăciun, avem reduceri substanțiale pentru clienții care vor comanda încă de pe acum din magazinul nostru online.

banner.ardecor-2.12.mare_1_

Pernuțele de Crăciun și fețele de masă dichiste și vesele sunt în ton cu sărbătorile și vin la prețuri speciale. Pernuța decorativă cu brad de Crăciun are o inserție din dantelă adaptată cu grijă întregului ansamblu și un brăduț cusut manual. Umplutura siliconică este moale și transformă perna dintr-un obiect decorativ într-unul practic, care va schimba atmosfera din casă, înveselind-o cu un colorit atent selectat și lucrat cu migală. Culoarea bej-natur se îmbină perfect cu verdele bradului țesut în mijlocul acesteia, iar pernuța se asortează de minune cu orice fel de mobilier și stil de decorare a casei. Pernuțele decorative mai pot fi achiziționate și într-un format inedit, cu medalion ornat în centru cu elemente festive, precum oameni de zăpadă, reni sau Moș Crăciun. Aceasta din urmă este acoperită cu un material de tip brocart.

12308226_1117083931658786_5848876821646227459_n 12308481_1119902021376977_6046638011163457441_n

Fețele de masă preiau modele specifice Crăciunului, albul pânzei de înaltă calitate fiind decorat cu fulgi de nea. Modelele lucrate manual cu reni roșii sau verzi întregesc atmosfera festivă din casă. Fața de masă are și ciucuri albi pe margine și este elementul perfect care poate fi așezat pe o masă pe care să existe fie o coroniță de brad, fie suporturi de lumânări.

Untitled-1

 Naproanele cu aceeași tematică pot fi folosite ca center piece pe masa de Crăciun, fiind un element decorativ în sine și nu doar o protecție pentru lemn.

artdecor-napron-craciun-verde-nap02

Cu ajutorul acestor obiecte, orice cămin va fi cuprins de o atmosferă de sărbătoare, caldă, de poveste, sunetul colindelor fiind singurul care va mai lipsi pentru a aduce Crăciunul în casele tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.