Art Decor, partener de încredere al specialiștilor din domeniul HORECA

Ce își doresc clienții de la o cameră de hotel, pensiune sau conac? Cum ar trebui să arate interiorul unui restaurant? Cum îmi amenajez hotelul sau restaurantul? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pun cu siguranță cei care au deja un business în acest domeniu sau vor să-și dezvolte afacerea.

Pe lângă serviciile ireproșabile, amenajarea interioară a unui hotel, a unei pensiuni sau a unui restaurant este ceea ce îi conferă personalitate.

De-a lungul timpului, echipa noastră a fost implicată în nenumărate proiecte de amenajare interioară între care: Conacul lui Maldăr, Hotelul „Eden” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, Pensiunea „Boema” Botoșani, Hotel „Ramada”, Restaurant „Ciric”.

lenjerii-de-pat-HORECA

Atunci când vă propuneți să-i oferiți clientului Dvs. o experiență desăvârșită, contați pe cei peste 20 de ani de experiență pe care îi avem în manufacturarea articolelor textile.

Care sunt etapele realizării unui proiect pentru HORECA?

Ideal ar fi ca la momentul în care treceți la etapa de amenajare interioară a hotelului, pensiunii sau restaurantului Dvs., să fi stabilit deja care este stilul pe care vreți să mergeți:

stiluri-de-amenajare-art-decor

Odată ce ați decis acest lucru, trebuie să vă alegeți furnizorii de servicii pentru perdele, draperii, lenjerii de pat.

În funcție de clasificare, veți fi nevoiți să respectați și anumite standarde de calitate. În România, clasificarea hotelurilor, vilelor, caselor de vacanță sau a conacelor se face în funcție de numărul de stele, cu excepția pensiunilor care pot fi clasificate în funcție de numărul de flori sau stele.

De exemplu: un hotel de 3 stele nu poate avea lenjerii de pat multicolore, ci trebuie să folosească o lenjerie de pat albă.

La Art Decor, urmărim acești pași:

 • Vă oferim consiliere cu privire la linia pe care ar trebui să mergeți.
 • Vă prezentăm o varietate de mostrare și cataloage în funcție de stilul ales.
 • Vă prezentăm schițe de lucru.
 • Alegem împreună țesăturile.
 • Oferim măsurători în locația Dvs.
 • Realizăm devizul de calcul și oferta finală.
 • Ne ocupăm de producția propriu-zisă.
 • Oferim transport și montaj la locație, conform acordul stabilit.
 • Oferim servicii post vânzare.

Produse textile indispensabile în amenajarea hotelieră:

 • Lenjerii de pat din bumbac 100%, rezistente și personalizate, inclusiv lenjerii de pat cu monogramă.
 • Fețe de masă
 • Perdele
 • Draperii
 • Covoare de lână

Doar lenjerii albe

În cazul amenajărilor camerelor de hotel cu mai mult de 3 stele, lenjeriile de pat trebuie să fie albe sau natur. De asemenea, țesătura trebuie să fie una de calitate, deasă, ușor de călcat, și rezistentă cât mai mult timp. Pentru a garanta un somn odihnitor oaspeților Dvs. și o primire care să-i cucerească, puteți completa amenajarea patului cu o cuvertură și perne decorative care să se asorteze cu restul camerei. Deși lenjeriile de pat albe pot părea „anoste”, la Art Decor vom găsi mereu o soluție pentru ca lenjeriile de pat din hotelul sau pensiunea Dvs. să fie originale.

amenajare - hotel -Art Decorlenjerii-de-pat-Art-Decor

Puteți opta pentru:

 • Lenjerii de pat albe/natur cu dantelă
 • Lenjerii de pat albe/natur simple
 • Lenjerii de pat albe/ natur cu broderie
 • Lenjerii de pat albe/ natur cu monogramă

Decorarea ferestrelor

În ceea ce privește decorarea ferestrelor, soluțiile sunt nelimitate. Aici vă puteți juca cu diverse texturi, materiale, culori și modele. Puteți opta pentru diverse modele de perdele și draperii care să se potrivească stilului de amenajare stabilit inițial. Dacă e vorba de un restaurant rustic, perdeluțele decorative trebuie să transmită clienților Dvs. exact acest sentiment. În cazul amenajărilor pentru hoteluri de 4 stele, acestea trebuie să aibă atât perdea, cât și draperie de tip black out care obturează lumina.

amenajare-interior-Selectamenajare-draperii-hotel

De la perdele și draperii simple la lenjerii de pat care să individualizeze hotelul, pensiunea sau restaurantul Dvs., opțiunile sunt nenumărate atunci când lucrați cu un atelier de producție care poate să creeze exact ceea ce vă doriți.

Vrei să afli mai multe despre proiectele noastre? Următorul articol va fi despre amenajarea Conacului lui Maldăr din județul Vâlcea. Urmărește-ne!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.