Cum poți da o notă de prospețime casei tale în luna iunie?

Deja nu mai este o noutate faptul că ne dorim să avem o casă modernă, amenajată în ton cu ultimele tendințe din domeniu. O reamenajare totală a casei în fiecare an este costisitoare, însă nu trebuie să ne facem griji, pentru că putem ține pasul cu moda sezonului și dacă o accesorizăm cu câteva elemente caracteristice tendințelor.

Reîmprospătează ambientul camerei folosind tapetul. Deși era mult mai folosit în anii ’80, de câțiva ani tapetul a reînceput să fie la modă în amenajările interioare. Este o variantă simplă și eficientă pentru a da un alt aspect camerei, fiind ușor de aplicat și de întreținut. După ce termini de aplicat fâșiile de tapet pe pereți poți începe deja să folosești camera, deoarece nu trebuie să aștepți uscarea pereților și nici nu trebuie să cureți vopseaua de pe pereți sau geamuri. Poți alege modele primăvăratice, cu modele florale, pe care le găsești și aici: http://designist.ro/shopping/schimbari-de-primavara-cu-tapet-modele-fresh-sub-60-leimp/

Optează pentru mobilă colorată. Să schimbi culoarea pereților este un proces laborios, pe care e mai greu să îl faci în fiecare anotimp. Ca să dai o notă proaspătă interiorului casei tale, poți alege mobila colorată. Îți recomandăm nuanțe deschise, în așa fel încât să o poți păstra chiar și atunci când te decizi să dai o altă culoare pereților tăi. Efectul este unul foarte plăcut vizual.

Accesorizează-ți camera cu vaze și plante. Știm deja că atunci când vine vorba despre design interior, detaliile fac diferența. De aceea, dacă vrei să aduci un suflu primăvăratic casei tale, caută să dai o notă de culoare folosind vaze în tonuri de verde sau cu imprimeuri vegetale. De asemenea, dacă ai deja plante naturale sau în cazul în care nu îți face plăcere să le îngrijești, îți recomandăm să iei în considerare și achiziționarea unor plante artificiale. Acestea nu necesită întreținere, sunt rezistente și au același efect, de a revitaliza mintea și corpul, dar și de a schimba ambientul din unul impersonal în unul cald și ospitalier.

Pune o oglindă în camera de zi. Pe lângă faptul că reușesc să înfrumusețeze un interior, oglinzile fac orice cameră să pară mai mare, deoarece măresc spațiul vizual și, mai mult, amplifică lumina. Pentru că în camera de zi obișnuim să petrecem majoritatea timpului, este locul cel mai indicat pentru amplasarea acestora.

Noi îți recomandăm aceste mici schimbări care nu sunt foarte costisitoare și care îți vor garanta, odată cu venirea verii, un ambient mai plăcut în casă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.