Cadourile de nuntă personalizate, trusoul tinerei familii

Povestea unei familii se scrie pas cu pas. Încă de la aflarea veștii unei viitoare nunți, cei apropiați mirilor vor începe să se gîndească la idei de cadouri pentru tînăra familie, cadouri care vor fi oferite la nuntă și care îi vor ajuta să își înceapă viața împreună. Și pentru că fericirea se conturează în intimitatea unui cămin, cele mai potrivite daruri sînt cele care le creează propriul univers. Mai ales că atunci cînd le vor găsi locul în casă, le vor aduce aminte mereu de tine, cel care le-a oferit primul colț de fericire.

 

lenjerie-de-pat-6piese-bumbac

Somnul, cel mai dulce moment

Un pat moale și pufos este locul ideal pentru încărcarea bateriilor pentru o nouă zi. Dacă mai adăugăm și o lenjerie de pat care să ofere camerei un aer distinct prin unicitate, atunci cadoul este unul perfect. Pentru o familie tînără, de la Art Decor poți să achiziționezi o lenjerie personalizată, brodată cu numele celor doi sau cu un alt mesaj adresat acestora. Pentru ca ambientul să fie unul în continuare plăcut și relaxant, putem asorta lenjeriei de pat și o cuvertură cu broderie și inserții de dantelă, pe care să o personalizăm de asemenea cu inițialele mirilor.

cuvertura_de_pat_de_lux3

Mesele în doi, răsfăț zilnic

Spațiul pentru servirea mesei este un loc special, contribuind la menținerea armoniei în cuplu. De aceea, pentru ca prînzul să fie unul deosebit, puteți să le oferiți o față de masă personalizată din bumbac, cu inserții din dantelă, pe care să fie brodat numele mirilor, ceea ce oferă un aer elegant și totodată distinct meselor în doi.

fatademasa2

Cadourile personalizate pe care le poți achiziționa de la Art Decor sînt deja ambalate în cutii personalizate și așteaptă doar o familie care să se bucure de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.