Sisteme de prindere pentru perdele și draperii

Perdelele și draperiile te ajută să alegi nivelul de luminozitate a camerelor, dar pot deveni cu ușurință obiecte decorative, contribuind la înfrumusețarea camerei. În plus, dacă tâmplăria prezintă mici imperfecțiuni, le poți ascunde cu ajutorul perdelelor și al draperiilor.

Sistemele de prindere a perdelelor și a draperiilor pot fi adaptate la preferințele tale și la capacitățile casei în care se montează, dar cele mai comune sunt: șine montabile pe tavan sau perete și sisteme montabile pe perete (galerii).

 

Șine pentru perdele și draperii

Șinele sunt confecționate din aluminiu sau PVC și se pot monta atât pe tavan, cât și pe perete. Acestea reprezintă o alternativă practică și mai puțin costisitoare a galeriilor și pot fi mascate cu ajutorul perdelei sau al draperiei.

Picture 065

 

Galerii pentru perdele și draperii

Cele mai multe galerii cu bară sunt din lemn, metal sau plastic. Acest tip de sistem de prindere se remarcă prin închizătorile decorative de la capetele barelor ce pot fi înlocuite ori de câte ori vrei să schimbi înfățișarea camerei. Galeriile completează și sporesc efectul perdelelor și al draperiilor. Galeriile pot fi simple sau duble, iar bara se poate ascunde cu volanele formate de rejansă.

poze 05.12.2014 062

 

Dacă tot am pomenit de ea, câteva detalii sunt necesare: rejansa este sistemul de prindere atât pentru șină, cât și pentru galerie. În cazul șinei se folosesc ace speciale pentru prinderea perdelei, iar pentru galerie se folosesc cârlige.

Un sistem de prindere bine ales și de bună calitate completează funcțional amenajarea camerei, așa cum perdelele și draperiile contribuie la partea estetică. Pentru perdele și draperii unice și trainice, care să îți reflecte personalitatea, te sfătuim să apelezi la specialiștii ArtDecor.

 

În plus, comandă orice perdea sau draperie de pe site-ul www.artdecor.ro până pe 11 aprilie 2015 și primești automat un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei. Voucherul poate fi folosit la următoarele cumpărături online sau din magazinul ArtDecor din Iași în valoare de minimum 500 de lei.

voucher_artdecor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.