Traversă lână, culoare albastru-bej, model dantelat, 275x120 cm - 137

Mai multe fotografii

Traversă lână, culoare albastru-bej, model dantelat, 275x120 cm - 137

Pret normal: 1.898,00 RON

Special Price 1.600,00 RON

Disponibilitate: Produs in stoc

Sau
Descriere

Detalii

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Exact așa este și cu acest covor din lână al cărui design are două părți: cea din interior, mijlocul bej, care e făcut din lână mai lunga și cea din exterior, cea dantelata, făcută din lână mai scurtă.

Covorul are dimensiunile 275 x 120 cm. 

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Albastru-Bej
Disponibilitate Imediat 24-48 ore
Link catalog Nu
Caracteristici
  • realizat manual din lana 100%;
  • cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
  • alegeti culorile si tipul de fir pe care le doriti pentru a realiza un covor personalizat;
  • poate fi realizat la dimensiuni pornind de la minim 100 x 100 cm pana la 250 x 390 cm;
  • covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare

  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special 1.600,00 RON
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking