Pled pentru copii, patchwork cu inserție multicoloră, 150x90 cm

Mai multe fotografii

Pled pentru copii, patchwork cu inserție multicoloră, 150x90 cm

150,00 RON

Disponibilitate: Disponibil la comanda

* Campuri Obligatorii

150,00 RON
Descriere

Detalii

Pledul patchwork quiltuit pentru copii este o amintire pe care o vor păstra toată viața. Păturicile quiltuite sunt călduroase și plăcute la atingere și pe măsură ce copilul va crește, acestea devin preferatele lui. Așa cum știm, toți copiii au o păturică preferată. De ce să nu fie aceasta? Tehnica patchwork funcționează asemenea unui sendiviș. Se iau două bucăți de țesătură, fața și dosul, iar la mijloc se umple cu vatelină. Se cos toate acestea la mașina de cusut, folosind diferite tehnice, dar și diferite bucăți de țesături care să confere culoare pledului. La final, iese o păturică veselă și frumoasă ca aceasta, iar dacă vreți ca personalizarea să fie completă, poți scrie numele copilului pe pled. 

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Alb-Bleu
Tesatura Bumbac, Poliester
Disponibilitate La comanda 1-3 saptamani
Caracteristici
  • Un produs unicat, pled patchwork din bumbac cu imprimeu si broderie, matlasat cu trei straturi, avand la mijloc vatelina subtire (80gr/mp).
  • Compozitia materialului fata este bumbac 50% si poliester 50%, iar captuseala este din bumbac 100% cu umplutura siliconica.
  • Modelul prezentat are dimensiunile 90 cm x 150 cm, insa, la comanda, se poate executa si la alte dimensiuni, recalculand pretul.
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Pentru a pastra calitatea fibrelor, se recomanda curatarea chimica.

Informatii suplimentare
  • Acest produs se executa doar la comanda ferma a clientului.
  • Timpul de livrare variaza intre 1 si 3 saptamani de la primirea comenzii.
  • Nu se percepe avans, iar plata se realizeaza ramburs.
  • Cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
Pret special Nu
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking