Inspirație Vintage

Inspirație Vintage

Decorul vintage a devenit foarte popular în ultima perioadă. Fie că apare din dorința proprietarilor caselor de a îngloba obiecte decorative mai vechi în noua amenajare, fie că este vorba de un stil de viață, obiectele vintage ne duc în alte vremuri. În ceea ce privește amenajarea textilă, există o varietate de țesături și soluții pentru a crea un ambient vintage.De la perdele, draperii, cuverturi de pat sau lenjerii de pat, puteți jongla cu nenumărate idei.

 

Stilul vintage este definit de țesături cu imprimeuri florale, dantele, catifea, voaluri, volănașe și o paletă bogată de culori. Dacă acest stil de amenajare interioară se potrivește locuinței Dvs., atunci sunteți în locul potrivit, pentru că este unul din stilurile de amenajare interioară foarte frecvent întâlnit în proiectele noastre. 


Cum vă putem ajuta? 


Va punem la dispozitie peste 1000 de mostre Oferim servicii de consiliere fiecarui client Realizam produse unice pentru fiecare casa


Vreți o ofertă personalizată? Trimiteți-ne un e-mail aici.


Precizați: 

- tipul proiectului (amenajare interioară rezidențială, amenajare interioară HORECA)

- produsele dorite și dimensiunile pentru a face o estimare (perdele, draperii, covoare, lenjerii de pat, cuverturi etc.)

- stilul preferat și poze din interior 

- bugetul de care dispuneți


Pentru a vă găsi inspirația, vă prezentăm mai jos o selecție de articole din stilul vintage. Ce spuneți?

Descendent

1-12 din 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Descendent

1-12 din 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2