Covor din lână 100% imprimeu modern, tip Patchwork, 225 x 155 cm

Mai multe fotografii

Covor din lână 100% imprimeu modern, tip Patchwork, 225 x 155 cm

Pret normal: 2.267,00 RON

Special Price 2.040,00 RON

Disponibilitate: Produs in stoc

Sau
Descriere

Detalii

Cum ar fi ca un singur element decorativ din locuința dumneavoastră să fie piesa de rezistență dintr-o amenajare? Alegerea este evidentă: covorul de lână 100% Art Decor, cu un model multicolor de tip Patchwork, manufacturat cu grijă și atenție pentru detalii. Un covor cu personalitate care nu va trece neobservat.

Dimensiunile covorului: 155 x 225 cm 

Livrare Imediată. 

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Multicolor
Disponibilitate Imediat 24-48 ore
Link catalog Nu
Caracteristici
  • realizat manual din lana 100%;
  • cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
  • covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: pentru o corecta utilizare se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului, ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
 
  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata;
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special 2.040,00 RON
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking