Covor de lână, rotund, cu flori, 220 x 220 cm

Mai multe fotografii

Covor de lână, rotund, cu flori, 220 x 220 cm

Pret normal: 2.783,00 RON

Special Price 2.365,00 RON

Disponibilitate: Disponibil la comanda

Sau
Descriere

Detalii

Știați că un covor rotund amplasat la intrare conferă o notă de eleganță? Acest model vesel și colorat va atrage atenția și va încânta privirea celor care vă trec pragul. Desigur, covorul poate fi amplasat și într-un living dacă armonizează încăperea. Modelul acesta este conceput în jurul ideii de floare, iar combinația de culori îi conferă nota de modern de care are nevoie. Centrul covorul este dintr-o lână mai lunguță, în timp ce florile au fost realizate dintr-o lână scurtă care permite conturul. 

Dimensiuni: 220 x 220 cm

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Dimensiune standard 220 cm
Culoare Crem
Caracteristici
  • realizat manual din lână 100%;
  • cantitatea de lână pe mp este între 3,8 si 4 kg;
  • covorul este căptușit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
  • termenul mediu de livrare pentru covorul comandat este de 24-48 de ore.
  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special 2.365,00 RON
Opinia Dvs.

Te-ar putea interesa si aceste produse

Yoochoose Tracking