Covor de lână pentru camera copiilor rotund, culoare roz, model fluture, diametru 120 cm

Mai multe fotografii

Covor de lână pentru camera copiilor rotund, culoare roz, model fluture, diametru 120 cm

Pret normal: 650,00 RON

Special Price 425,00 RON

Disponibilitate: Produs in stoc

Sau
Descriere

Detalii

Un covor vesel si dragalas pentru camera copilului sau chiar pentru un hol. Covor realizat din lana 100%. Cantitatea de lana pe mp este intre 3.8 si 4 kg. Inaltimea firului de lana este de 1.8 cm. Covorul este creatia proprie Art Decor, Romania, fiind realizat prin tehnica „hand-tufting”. Covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat.

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Dimensiune standard 120 cm
Culoare Roz
Caracteristici
  • realizat manual din lana 100%;
  • cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
  • covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
  • termenul mediu de livrare pentru covorul comandat este de 24-48 de ore.
  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special 425,00 RON
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking