Covor de lână pentru camera copiilor rotund, culoare crem, model cu flori, 150x150 cm - 135

Mai multe fotografii

Covor de lână pentru camera copiilor rotund, culoare crem, model cu flori, 150x150 cm - 135

Pret normal: 1.294,00 RON

Special Price 1.100,00 RON

Disponibilitate: Produs in stoc

Sau
Descriere

Detalii

Covorul rotund cu flori mari este facut din lână 100%. O pată de culoare în încăperea în care va fi folosit, covorul va aduce veselie și inspirație. Covoarele rotunde sunt recomandate în special pentru holuri și camerele foarte spațioase. Optați cu încredere pentru acest model și asortați-vă încăperea în culorile primăverii.

 

Covorul are dimensiunile 150 x 150 cm.

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Crem
Disponibilitate Imediat 24-48 ore
Link catalog Nu
Caracteristici
  • realizat manual din lana 100%;
  • cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
  • covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: pentru o corecta utilizare se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului, ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
 
  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata;
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special 1.100,00 RON
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking