Povestea noastră

Art Decor, un atelier de manufactură 100% românească, și-a început povestea de succes în 1992 din pasiunea pentru produse personalizate a Marei Amarandei și a Elenei Ciobănașu. Acestea și-au unit forțele și priceperea pentru a oferi celor care pun suflet în amenajarea casei lor decorațiuni textile de interior care să ofere unicitate locuinței. De aceea, fiecare produs care iese din atelierul Art Decor nu seamănă cu celălalt.
 
Despre Mara Amarandei (foto 1) și Elena Ciobănașu (foto 2) trebuie să știți că, deși au trecut peste 20 de ani de când au pornit împreună pe acest drum, își păstrează și acum pasiunea și entuziasmul vii. Acest lucru se reflectă în discuțiile cu clienții, în consilierea oferită și în implicarea în fiecare lucrare de amenajarea interioară.
 
Mara Amarandei
 
Totul a pornit de la pasiunea noastră pentru frumos, pentru lucrurile originale și personalizate, afirmă Mara Amarandei și Elena Ciobănașu.
 
 Elena Ciobanasu
 
La început, atelierul producea îmbrăcăminte pentru copii, jucării tricotate și elemente decorative.
 
Din 1993 realizăm exclusiv decorațiuni de interior: perdele, draperii, covoare de lână, lenjerii de pat, cuverturi, tapiserii și perne decorative.
 
Magazinul Art Decor din str. 14 Decembrie 1989, nr. 11-13, situat într-o zonă centrală a orașului Iași, a fost inaugurat în martie 2002.
 
 magazin Art Decor Iasi
 
Odată cu evoluția Internetului, am răspuns noilor provocări ale mediului online, iar în 2009 am lansat primul magazin online sub numele www.artin.ro, devenit în prezent www.artdecor.ro.
 
În primii ani de la înființare, materia primă era achiziționată din România. Cum acum nu se mai găsesc furnizori, țesături și lâna folosite sunt importate din Italia, Germania, Polonia, Spania etc.

Un atelier de producție, un magazin în centrul Iașului, un magazin online, 16 angajați, multă muncă și pasiune definesc spiritul echipei noastre, iar produsele ieșite din mâinile colegilor noștri rămân mereu în inima oamenilor.