Furnizori

La Art Decor unul dintre cele mai importante aspecte a fost dintotdeauna calitatea țesăturilor folosite. De aceea, în materie de țesături pentru perdele, draperii sau fețe de masă, colaborăm cu furnizori de renume la nivel internațional.


Rioma


Rioma este o companie spaniolă cu o experiență de peste 40 de ani în fabricarea textilelor pentru decorațiuni interioare. În departamentul de design se nasc colecții noi, clasice, contemporane sau minimaliste, combinații de diferite texturi și combinații îndrăznețe de culori, care o fac să fie recunoscută internațional în peste 80 de țări. Este cunoscută de asemenea și pentru utilizarea imprimeurilor convenționale, digitale și cu laser. Catalogul Rioma oferă 8000 de referințe, iar stocul care conține peste patru milioane de metri de țesături permite livrarea în termen de o săptămână în orice colț al lumii.

 

Furnizor Art decor


Linea Oro

Produsele oferite de Linea Oro sunt fabricate în Italia și distribuite din București în mai multe zone ale României de 13 ani. Printre acestea se numără țesături pentru perdele, draperii, tapițerii sau alte produse pentru amenajări interioare.

 


Stieger

Compania Engelbert Stieger oferă din 1962 produse pentru amenajări interioare de înaltă calitate, fiind specializată în perdele și decorațiuni, disponibile în game largi de culori. Tehnologiile proprii de finisare de înaltă calitate dau texturilor acea unicitate a produselor fabricate în Elveția. De asemenea, produsele sunt livrate clienților în cel mai scurt timp posibil.

 


Gerster

Compania de textile Gerster este recunoscută pentru colecțiile de textile și țesături care combină nuanțele pastelate moi cu tonurile naturale sau cu culorile mediteraneene luminoase, fiind apreciată la nivel mondial de specialiștii de design interior. Fondată în anul 1882, compania a început ca o mică fabrică de textile și a ajuns să fie cunoscută ca cel mai mare producător de perdele, draperii și alte ornamente sau accesorii de decorațiuni interioare din Germania.

Furnizor Art decor