Covor de lână cu model dantelat în formă de fulg de nea - 134

Mai multe fotografii

Covor de lână cu model dantelat în formă de fulg de nea - 134

750,00 RON / mp

Disponibilitate: Disponibil la comanda* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 250, max. 300

* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 250, max. 300

Dimensiune: 6.25 mp
Pret calculat: 4.687,50 RON

* Campuri Obligatorii

750,00 RON / mp
Descriere

Detalii

Cum arată covorul ideal? Trebuie să reflecte personalitatea locuinței și să se potrivească cu stilul de amenajare interioară ales. Acest model cu un design exploziv înglobează întocmai dezideratul nostru. La Art Decor covoarele prind viață și vă definesc încăperea pentru că facem covoare de peste 20 de ani. Modelul acesta are un design adaptat în funcție de solicitarea clientului: culorile și înălțimea firului de lână sunt alese de Dvs. Modelul din covorul prezentat se pretează doar pentru covoare pătrate, hexagonale și rotunde. 

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Nu
Disponibilitate La comanda 7-10 saptamani
Link catalog Da
Caracteristici
  • realizat manual din lana 100%;
  • cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
  • covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: pentru o corecta utilizare se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului, ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
  • pentru acest model comanda dureaza intre 7-10 saptamani;
  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata;
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor distribuite de ArtIn.ro au garantie nelimitata.
Pret special Nu
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking