Covor de lână pentru living, rotund, de culoare crem, model cu fundițe

Mai multe fotografii

Covor de lână pentru living, rotund, de culoare crem, model cu fundițe

750,00 RON / mp

Disponibilitate: Disponibil la comanda* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 250, max. 400

* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 250, max. 400

Dimensiune: 6.25 mp
Pret calculat: 4.687,50 RON

* Campuri Obligatorii

750,00 RON / mp
Descriere

Detalii

Vă amintiți imaginea din Cenușăreasa când păsărelele i-au croit rochia pentru bal și o completau cu fundițe decorative? Acest covor de lână este inspirat parcă din povestea atât de cunoscută. Covorul rotund are un design unic, cu fundițe decorative de jur împrejur. Un astfel de design va completa un living amenajat în stil clasic, simplu. Vă doriți un covor similar personalizat la dimensiunile Dvs.? Dvs. alegeți culorile și dimensiunea, iar noi transformăm dorința Dvs. în realitate. 

Designul acestui covor nu permite realizarea lui la o dimensiune mai mică de 250 cm. 

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Crem
Disponibilitate La comanda 7-10 saptamani
Link catalog Da
Caracteristici
  • realizat manual din lana 100%;
  • cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
  • covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: pentru o corecta utilizare se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului, ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare

  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special Nu
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking