Covor de lână cu model ondulat verde 300 x 200 cm

Mai multe fotografii

Covor de lână cu model ondulat verde 300 x 200 cm

Pret normal: 3.450,00 RON

Special Price 3.100,00 RON

Disponibilitate: Produs in stoc

Sau
Descriere

Detalii

Covorul de lână, manufacturat în atelierul Art Decor este potrivit pentru living sau dormitor. În 3 nuanțe diferite de verde și cu model ondulat, covorul oferă un aer aparte încăperii. Designul covorului se potrivește perfect cu orice stil de amenajare interioară.

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Dimensiune standard 300 x 200 cm
Culoare Verde
Caracteristici
  • realizat manual din lână 100%;
  • cantitatea de lână pe mp este între 3,8 si 4 kg;
  • covorul este căptușit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
  • termenul mediu de livrare pentru covorul comandat este de 24-48 ore.
  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special 3.100,00 RON
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking