Traversă dormitor/hol din lână, culoare maro, model baroc - 59

Mai multe fotografii

Traversă dormitor/hol din lână, culoare maro, model baroc - 59

675,00 RON / mp

Disponibilitate: Disponibil la comanda* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 70, max. 400

* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 70, max. 300

Dimensiune: 0.49 mp
Pret calculat: 330,75 RON

* Campuri Obligatorii

675,00 RON / mp
Descriere

Detalii

Covoarele tip traversa se potrivesc de minune de o parte si de alta a patului din dormitor sau pe un hol lung. Acest covor de lana, cu broderie centrala lucrata manual, rezistent, dar moale si placut la atingere este o alegere deosebita.

 

Pentru a va oferi posibilitatea sa va personalizati covorul, realizam produsele doar la comanda ferma, in functie de dimensiunile de care aveti nevoie.

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Maro
Disponibilitate La comanda 7-10 saptamani
Link catalog Da
Caracteristici
  • realizat manual din lana 100%;
  • cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
  • alegeti culorile si tipul de fir pe care le doriti pentru a realiza un covor personalizat;
  • poate fi realizat la dimensiuni pornind de la minim 100 x 100 cm pana la 250 x 390 cm;
  • covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
  • termenul mediu de livrare pentru covorul comandat este intre 7 si 10 saptamani. In functie de dimensiunile alese si cantitatea selectata, va vom comunica telefonic perioada de livrare.
  • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
  • pentru comanda se percepe un avans in valoare de 30% din costul total al covorului.
  • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special Nu
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking