Covor de lână pentru baie în formă de floare, culoare grena - 131

Mai multe fotografii

Covor de lână pentru baie în formă de floare, culoare grena - 131

625,00 RON / mp

Disponibilitate: Disponibil la comanda* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 50, max. 400

* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 50, max. 300

Dimensiune: 0.25 mp
Pret calculat: 156,25 RON

* Campuri Obligatorii

625,00 RON / mp
Descriere

Detalii

Sub forma unei flori cu petale mari, acest covor aduce veselie si culoare in baia dumneavoastra. Alegeti dimensiunea potrivita baii dumneavoastra sau jucati-va, utilizand mai multe covoare, de culori diferite. Pentru a va oferi posibilitatea sa va personalizati covorul, realizam produsele doar la comanda ferma, in functie de nevoile dvs.

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Grena
Disponibilitate La comanda 7-10 saptamani
Link catalog Da
Caracteristici

realizat manual din lana 100%;

cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg; alegeti culorile si tipul de fir pe care le doriti pentru a realiza un covor personalizat; poate fi realizat la dimensiuni pornind de la minim 100 x 100 cm pana la 250 x 390 cm;

covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);

Sfaturi pentru utilizare si intretinere Amplasare: pentru o corecta utilizare se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui. Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite. Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului, ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor. Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.
Informatii suplimentare
  • Termenul mediu de livrare pentru covorul comandat este intre 7 si 10 saptamani.
  • In functie de dimensiunile alese si cantitatea selectata, va vom comunica telefonic perioada de livrare.
  • Cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
  • Pentru comanda se percepe un avans in valoare de 30% din costul total al covorului.
  • In cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special Nu
Opinia Dvs.
Yoochoose Tracking