Covor de lână oval, culoare bej, model cu pietre - 14

Mai multe fotografii

Covor de lână oval, culoare bej, model cu pietre - 14

625,00 RON / mp

Disponibilitate: Disponibil la comanda* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 70, max. 400

* Obligatoriu. Introduceti o valoare intre min. 70, max. 300

Dimensiune: 0.49 mp
Pret calculat: 306,25 RON

* Campuri Obligatorii

625,00 RON / mp
Descriere

Detalii

Alege acest model de covor din lana pentru living, hol sau locul de luat masa si vei obtine un ambient armonios si prietenos. Modelul prezentat se remarca prin combinatia uni cu pietre pe margine din aceeasi paleta de culori.

 

Pentru a va oferi posibilitatea sa va personalizati covorul, realizam produsele doar la comanda. Astfel, puteti avea acest model in culorile si la dimensiunile preferate de Dvs.

Informatii Suplimentare

Mai multe informatii

Culoare Bej
Disponibilitate La comanda 7-10 saptamani
Link catalog Da
Caracteristici
 •  realizat manual din lana 100%;
 •  cantitatea de lana pe mp este intre 3,8 si 4 kg;
 •  alegeti culorile si tipul de fir pe care le doriti pentru a realiza un covor personalizat;
 •   poate fi realizat la dimensiuni pornind de la minim 100 x 100 cm pana la 250 x 390 cm;
 •   covorul este captusit cu material antiderapant pentru o mai buna aderenta, indiferent de tipul de pardoseala pe care este amplasat (parchet, gresie, mozaic etc.);
   
Sfaturi pentru utilizare si intretinere

Amplasare: pentru o corecta utilizare se recomanda ca pardoseala pe care se aseaza covorul trebuie sa fie neteda si uscata. De asemenea, este indicat sa se evite expunerea indelungata la lumina soarelui.

Manipulare: pentru transport sau depozitare este recomandata rularea covorului; a se evita impachetarea pentru a preveni formarea de cute inestetice; a se depozita in spatii uscate si aerisite.

Intretinere generala: Covorul este usor de intretinut, fiind suficienta utilizarea aspiratorului, ori de cate ori se considera necesar; este indicat ca manevrarea aspiratorului sa se faca in sensul firelor.

Spalarea si indepartarea petelor: Covorul de lana nu trebuie spalat cu apa calda! Pentru indepartarea petelor se vor utiliza doar produse speciale de curatare a covoarelor, in concentratia recomandata de producator, detergentii obisnuiti nefiind recomandati. Produsele de curatare trebuie aplicate pe intreaga suprafata a covorului, pre-tratand zonele cu pete.

Informatii suplimentare
 • termenul mediu de livrare pentru covorul comandat este intre 7 si 10 saptamani. In functie de dimensiunile alese si cantitatea selectata, va vom comunica telefonic perioada de livrare.
 • cheltuielile cu transportul va vor fi comunicate telefonic. Estimativ, pretul este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de cantitatea comandata.
 • pentru comanda se percepe un avans in valoare de 30% din costul total al covorului.
 • in cazul respectarii indicatiilor de utilizare si intretinere, covoarele Art Decor au garantie nelimitata.
Pret special Nu
Opinia Dvs.

Te-ar putea interesa si aceste produse

Yoochoose Tracking