Cum comand un covor de lână Art Decor?

Vă ajutăm să alegeți covorul de lână perfect pentru locuința Dvs.? Realizăm covoare de lână la comandă în funcție de modelul, dimensiunile și culorile preferate de Dvs.

Ce pași trebuie să urmați?

  • alegeți modelul de covor dorit
  • selectați dimensiunile preferate (lungime și lățime)
  • selectați înălțimea firului de lână
  • consultați ghidul de culori și mostre de lână și selectați mostrele de lână dorite


Ca să fiți convins/ă că ați făcut cea mai buna alegere, vă trimitem o mostră din lâna aleasă.


De asemenea, trebuie să știți că procesul de proiectare al unui covor de lână personalizat include mai mulți pași pe care noi îi urmăm pentru ca rezultatul final să fie cel dorit de Dvs. După plasarea comenzii Dvs. și achitarea avansului de 30%, realizăm o schiță 1:10 și un șablon 1:1 înainte de țeserea propriu- zisă a covorului. Aceste elemente reprezintă primii pași spre realizarea covorului Dvs. perfect.


Dincolo de estetică și eleganță, covoarele din lână 100%, manufacturate în atelierul Art Decor, izolează termic și fonic spațiul în care sunt amplasate, aduc un plus de căldură și confort. Pentru covoarele comercializate prin magazinul online Art Decor, folosim doar lână atent prelucrată, fapt ce garantează o foarte bună rezistență la uzură și trafic intens. 

Totodată, lâna este non-toxică, non-alergenică. Descoperiți covoare moderne sau clasice, colorate sau monocolore, potrivite pentru orice încăpere a casei Dvs., pentru bucătărie, baie și camera copilului.

Alegeți-vă covoare din lână, țesute să fie trainice!