Ce facem diferit?

Specialiștii noștri vă vor oferi consiliere pentru amenajare, precum și servicii de coasere și montare, pentru ca toate elementele să fie într-o armonie perfectă.

 

Acordăm atenție tuturor detaliilor și încercăm să cunoaștem în profunzime caracteristicile spațiului de decorat pentru ca rezultatul final să fie ireproșabil.

1.    Măsurători complexe
La cererea clientului, echipa Art Decor se va deplasa la locuința Dvs. pentru a realiza măsurători corecte necesare în special pentru draperii și perdele.


2.    Consultanță oferită de persoane specializate
De fiecare dată când veți comanda online sau în magazin produse Art Decor vă vom oferi recomandări privind țesăturile, culorile, imprimeurile, modelele etc. De exemplu, vă putem cere detalii despre stilul de amenajare astfel încât produsul realizat să se potrivească perfect.


3.    Analiza cerințelor clientului și soluții personalizate
Fiecare locuință este unică, iar fiecare client își dorește un produs deosebit. De aceea, vom analiza cu atenție solicitările Dvs. și vă vom veni cu soluții decorative și practice pentru fiecare încăpere.


4.    Calculație pret și emitere deviz
Înainte de a da în producție produsele comandate, vom face un calcul, necesar mai ales pentru lucrările ample, și veți primi un deviz cu cheltuielile aferente.


5.    Producție: croit, cusut, călcat
Realizarea fiecărui produs Art Decor începe de la o schiță. Ulterior, în atelierul propriu, urmează producția care presupune următorii pași: croit, cusut și călcat.  


6.    Montaj
La cerere, echipa Art Decor se poate deplasa la locuința Dvs. pentru a asigura montajul galeriilor, draperiilor și perdelelor comandate la noi.


7.    Servicii de garanție și post garanție